Ciuperci aperitiv la tigaie

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 20 Ian 2016 | 4972 vizualizari

 

Cum sa nu-ti placa ciupercile ? Sunt gustoase , hranitoare si usor de preparat !!! http://www.clicksanatate.ro/Inlocuiti-carnea-cu-ciupercile_0_1025.html
 Regret ca am avut doar cateva in frigider. Dar bune au fost oricum. Excesele nu sunt indicate :D
 

 

INGREDIENTE

  • 6 ciuperci champignon potrivite
  • 6 feliute subtiri de salam uscat [ 50 gr]
  • 2 felii cascaval Edam [50 gr ]
  • 50 gr cas vaca [ de tara ]
  • 50 gr rosii uscate, cu seminte de floarea soarelui - in ulei de masline
  • patrunjel verde tocat
  • pudra de nucsoara
  • seminte de chimen negru
  • spray cu ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci aperitiv la tigaie:

  1. Am limpezit prin jet de apa ciupercile si le-am lasat sa se scurga.
  2. Am taiat felii rosiile uscate.
  3. Am portionat cascavalul.
  4. Se pun ciupercile intr-o tigaie ne-aderenta, se pudreaza cu nucsoara si se pulverizeaza putin ulei .
  5. In fiecare ciuperca se distribuie o bucatica de cas de vaca, rosii uscate si patrunjel verde.
  6. Se aseaza deasupra o feliuta de cascaval care se incrsteaza. In increstatura se introduce feliuta de salam uscat.
  7. Pulverizati ulei.
  8. Puneti un capac si lasati 5-8 minute sa se gateasca.
  9. La servire se decoreaza cu seminte de chimen negru, patrunjel verde .
  10.  Pofta Buna !!!

TIPS-URI

1

Eu le-ampregatit in tigaia Tefal wok buna la toate !

2

Ciupercile sunt gustoase atat calde cat si reci .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci aperitiv la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

mihaelar63 1

21.01.2016, 00:17

Ela , nu m-am obosit prea mult . Au fost asa de o gustarica

mihaelar63 1

23.01.2016, 00:07

Catalina au fost deosebit de gustoase

mihaelar63 1

23.01.2016, 00:08

Rocsi ,manopera putina , savoare maxima

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta la tigaie cu aluat de cartofi si umplutura delicioasa, de nu-ti mai doresti altceva la masa